Finansieringsprojekt

Wavy - bokning+kassa+betalning digitalt för salonger

från Wavy AB
En unik lösning där Wavy är först ut med allt-i-ett. 
Målsumma:250 000 SEK
Finansierat:25 000 SEK
10,0%
Om projektet:
Häng med oss när vi på Wavy digitaliserar frisör- och skönhetsbranschen! Idag har Wavy genom sin molnbaserade bokningstjänst hundratals nöjda salonger i Sverige och över 100 000 av deras kunder bokar via web/app. Marknaden är stor och intressant (en frisörsalong per 1 000 invånare i Sverige och resten av Europa).

Nu 2021 lanserar vi en unik kassa- och betallösning. En tjänst som förenklar och sänker kostnaderna för salongen. Helt digitalt och med allt-i-ett där salongen kan kasta ut sin gamla kassa-apparat och kortläsare. En modern lösning som blir helt unik för branschen. De första testsalongerna är entusiastiska.

Med ditt deltagande kommer vi under 2021 kunna marknadsföra och bevisa att detta är revolutionerande för salonger. Senare väntar internationalisering.

Hjälp oss nå ut med vår unika tjänst och bevisa att Gotland har byggt den smartaste affärslösningen för salonger och för framtiden.

Villkor i sammanfattning: 10% ränta per år, återbetalning från år 3 vid positivt resultat, minsta insats är 5 000 kr.

Teamet är starkt med bl a CTO från Spotify och vd, utvecklare och marknadsansvarig från Microsoft och Svenska Spel.
Hör av dig till fredrik@get-wavy.com så får du senaste siffrorna och en uppdaterad beskrivning av caset. Läs mer på sajten wavybusiness.se
Projekt

Andra projekt: