Finansieringsprojekt

Lost Island Gotland

från Lost Island Brewery
Var med och utveckla den gotländska ölkulturen 
Målsumma:1 000 000 SEK
Finansierat:496 000 SEK
49,6%
Om projektet:
Lost Island Gotland startade 2016 och brygger nu sin öl i moderna lokaler i gamla Sockerbruket i Roma. I lokalerna kan vi även ta emot kunder och ha ölprovningar.

Vi tillverkar vår öl hantverksmässigt med hög och omtyckt kvalitet och brygger såväl lager som IPA men även öl med smak av till exempel ingefära, grapefrukt eller ananas. Som komplement tillverkas även läsk och tonic.

Allt är nu på plats för att kunna tillverka dryck i en mycket större omfattning och vi känner att vi har kunderna såväl på systembolaget som i affärer och på restauranger, men på grund av pandemin och att vi varit något underfinansierade, har vi inte nått ut till så många kunder som vi hade räknat med. För att nu kunna förverkliga detta behöver Lost Island Gotland kapital för att kunna köpa in råvaror till den stundande sommarsäsongen, intensifiera marknadsföringen och fortsätta att utveckla samarbeten med dagligvaruhandeln, grossister, restauranger och andra partners, läs mer i vår affärsplan.

Kapitalbehovet för att genomföra detta är lågt räknat 600 000 kr och för att det ska gå att förverkliga alla våra planer behövs upp till 1 000 000 kr, vi kommer dock att använda erhållna lån även om vi inte når upp till den målsättningen. Återbetalningen av lånen förutsätter att vi går med vinst och de löper fram till mitten av 2026, med en årlig ränta om 3 %. Lån skall lämnas i poster om minst 5 000 kr.
Projekt

Andra projekt:

Lost Island Brewery

“Lost Island Gotland”